Megtisztelő, hogy minket választottak, így bemutathatjuk a CBA Kereskedelmi Kft. Képzési Központjának új OKTATÁSI, GYAKORLATI lehetőségeit.

A CBA vezetői kiemelt fontosságúnak tekintik a bolthálózat szakmai színvonalának, a dolgozók felkészültségének növelését, fejlesztését! Ezért hoztuk létre a CBA Felnőttképzési Központját, ahol OKJ-s végzettséget adó képesítéseket és tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő tanfolyamokat végezhetnek el nemcsak dolgozóink, hanem bárki, a szakma iránt elkötelezett külsős érdeklődő!

Oktatási programjaink megvalósítása érdekében évről-évre bekapcsolódunk a nappali tagozatos szakképzésbe is, hogy saját nevelésű, fiatal, új munkaerővel valósuljon meg az utánpótlás a bolthálózatunkban!

Felnőttképzés keretében folyamatosan indítunk tandíjas OKJ-s képzéseket, valamint tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő tanfolyamokat a tanulni szándékozók számára.

Miért érdemes a CBA képzéseit választani?
Amit nyújtunk:

  • elkötelezett és naprakész információkkal rendelkező oktatók, trénerek;
  • magas színvonalú oktatás;
  • rugalmas időbeosztás;
  • rövid időtartam alatt megszerezhető szakmai képesítés;
  • azonnali gyakorlati lehetőség boltjainkban;
  • azonnali elhelyezkedési lehetőség a partnerek üzleteiben;
  • kedvező tandíjak;
  • gyakorlat központú tudásanyag átadása;
  • csapatépítés;
  • modern technikák elsajátítása;

oktatas2

Iskolai rendszerű ösztöndíjas, nappali tagozatos szakképzésben részt vevő tanulók számára a CBA Kereskedelmi Kft. és franchise partnerei ösztöndíj programot kínálnak Eladó, Húsipari termékgyártó, Pék, Szakács, Kereskedő, Logisztikai és szállítmányozási ügyintéző szakmákban.

Az állam által kötelezően előírt tanulói pénzbeli juttatáson felül, tanulmányi eredménytől függően bruttó 10.000-35.000 Ft/fő ösztöndíjat is biztosítunk. Az ösztöndíj feltétele, hogy a képzési időszakot befejezve, ugyanannyi időt kell munkaviszonyban eltölteni a gyakorlati képzést biztosító partnerünknél, mint a képzés ideje. Ez az elkötelezettség egyben stabil munkahelyet is jelent!

Tanulóink a legkorszerűbb, a kamara által akkreditált gyakorlati képzőhelyeken sajátíthatják el a szakma alapjait. Ebben segítenek mester végzettségű oktatóink. A kiterjedt bolthálózatnak köszönhetően rugalmas elhelyezéseket tudunk biztosítani a lakóhelyhez közeli üzleteinkben.
A kijelölt gyakorlati képzőhelyeken felül, más egységeinkbe is elvisszük a diákokat tanulmányi kirándulások keretében (logisztikai központ, pékség, sajtüzem), hogy eltérő üzemeltetési formákat is megismerhessenek.

CBA nappali szakképzés jelentkezési lap 2017

korszeru

Eredményeink:

2015. évben „Kiváló Gyakorlati Képzőhely" díjat kapott a budaörsi Príma áruházunk. A Szakma Sztár fesztiválon a Szakma Kiváló Tanulója versenyen 3. helyezést ért el a CBA nagymarosi üzletünk gyakornoka. Az „Év boltja" versenyen 3 kategóriában is első helyezést értek el üzleteink, az alábbi kategóriákban: Nádor utcai üzlet kis bolt kategóriában, Hegyvidék Príma Apor Vilmos téri üzlet szupermarket és a szegedi Príma Nova Áruház hipermarket kategóriában.

2016. évben
meghirdettük a „LEGYÉL TE AZ ÉV GYAKORNOKA" versenyünket eladó és kereskedő szakmákban, melyet nagy érdeklődéssel fogadtak a diákok. Az első öt helyezett mindkét kategóriában pénzdíjazásban részesült.
2017. szeptemberében ismét meghirdetjük a „LEGYÉL TE AZ ÉV GYAKORNOKA 2017/2018” versenyünket.

Ha szeretnéd nálunk tölteni a gyakorlatodat, és meg akarod tanulni a szakmát alaposan, jelentkezzél egyénileg, vagy az iskolád segítségével!
A mellékelt jelentkezési lapon küldd el felvételi szándékodat, és szólj iskoládnak is!
Kérjük az adatokat olvashatóan, nyomtatott betűkkel kitölteni!

Derűs, szép napokat kívánva várjuk a jelentkezéseket!

Tevékenységünk célja: versenyképes szakmákhoz juttatni a munkavállaló lakosságot, ugyanakkor innovatív, kreatív eszközök alkalmazásával, kiváló tanárokkal átadni a piac igényeihez alkalmazkodó szakmai tudásanyagot.

Tanúsítványt adó tanfolyamainkat csapatépítő tréningek formájában is ajánljuk minden olyan vállalat számára, akiknek elsődleges és meghatározó szempont a dolgozóik együttes fejlesztése, a megfelelő kommunikáció, a hatékony együttműködés kialakítása, a közös célok és sikerek elérése.

Hatósági képzések: a CBA Kereskedelmi Kft. Képzési Központ és a Szerviz Oktatási Központ Kft. együttműködésének keretében GKI tanfolyam és ADR tanfolyam indul egész évben folyamatos szervezéssel, a közúti közlekedési szakemberek számára.

A CBA Kereskedelmi Kft. Képzési Központja nyilvántartásba vett felnőttképzési intézmény, a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által. Nyilvántartásba vételi száma: E-001-398/2015.

Érdeklődni: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. és This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. elérhetőségen. Honlap: www.cba.hu karrier menü és www.szervizoktatas.hu

CBA felnőttképzés jelentkezési lap 2017

További információért kattintson a képzés nevére:

OKJ-s végzettséget nyújtó tanfolyamaink:

További, igény szerint induló képzéseink 2017-ben:

Tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő programjaink:

Kapcsolat:
Kovács Marianna
CBA képzési vezető
Telefon: +36/29/ 620-091; +36/30/568-0541
E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Boltvezető OKJ 35 341 01                                                              

Nyilvántartásba vételi száma: E-001398/2015/A002                       Jelentkezési határidő: 2017.07.31.