29682877 xxl

Szakmai felelősségtudat
Gondos kereskedői magatartás részeként a forgalmazott termékeket folyamatosan ellenőrizzük, a maximális biztonság szavatolása érdekében. Üzleteinkben a kor követelményeinek megfelelő, minél szélesebb áruválasztékot biztosítunk, a helyi igények figyelembevételével.

Igényesség
A bolti személyzetet folyamatosan képezzük, mely által biztosítani kívánjuk a vásárlóink magas szakmai színvonalú, udvarias kiszolgálását. Az árukihelyezésben is magas minőségre törekszünk.

A Vásárlók alázatos tisztelete
A legfontosabb számunkra, hogy a Vásárlók az általunk nyújtott szolgáltatásokkal mindig elégedettek legyenek, és érezzék üzleteinkben, hogy minden őértük történik.

Stratégiai autonómia, mely azt takarja, hogy a központ és a régiós központok szabad mozgásteret adnak az üzleteknek, így az árukészletet a helyi igényeknek megfelelően tudják kialakítani. Másfelől a beszerzés egységesen zajlik, így lehet a legjobb fogyasztói árakat továbbadni a vásárlóknak.

Közös akciósrendszer, mely mindig kedvező áron, jó minőségű termékeket foglal magában.

Egyéni érdekek alávetése a közösséginek.

Folyamatos bővülés, új tagok beléptetésével, illetve a meglévő tulajdonosi kör üzletszerzéseivel.

Erőforrások közös befektetése, ezáltal nagyobb hatásfok elérése - közös marketing tevékenység, kereskedelmi szervezet létrehozása, dolgozók összehangolt képzése, központi raktár üzemeltetése.