Kedves Érdeklődő Fiatalok és Felnőttek! Köszönjük, hogy felkeresték honlapunkat!

Bízunk benne, hogy Önökhöz is eljutott a híre a CBA szakképzési lehetőségeinek. Már iskolarendszerű nappali szakképzésben és iskolarendszeren kívüli felnőttképzésben is várjuk szakképzési ajánlatainkkal. 

A CBA vezetői kiemelt fontosságúnak tekintik a bolthálózat szakmai színvonalának, a dolgozók felkészültségének növelését, fejlesztését! Ennek érdekében kapcsolódunk be évről-évre a nappali tagozatos szakképzésbe és immár az iskolarendszeren kívüli felnőttképzésbe, hogy saját nevelésű, új munkaerőkkel valósuljon meg az utánpótlás a bolthálózatainkban.

Nappali tagozatos iskolarendszerű szakképzésben részt vevő tanulók számára a CBA Kereskedelmi Kft. és franchise partnerei magas ösztöndíj rendszert kínálnak Eladó, Pék, Szakács, Cukrász, Húsipari termékgyártó szakmákban.

Ezt az ösztöndíjat, a törvényben foglalt kötelezettségeken felül biztosítjuk havi bruttó 35.000 Ft/hó összegig, tanulmányi eredménytől függően. A plusz ösztöndíj ellentételezéseként a szakképzési időszakot befejezve 2 évet kell munkaviszonyban eltölteni a gyakorlati képzést biztosító CBA franchise partner vállalkozásában. De ez a kötelezettség egyben stabil munkahelyet is jelent.

korszeru
Tanulóink a legkorszerűbb, kamara által akkreditált gyakorlati képzőhelyeken sajátíthatják el a szakma gyakorlati tudnivalóit. A kijelölt gyakorlati képzőhelyeken felül, más egységeinkbe is elvisszük tanulmányi kirándulások keretében (logisztikai központ, pékség, sajtüzem), hogy az eltérő üzemeltetési formákat is megismerhessék.

2015. évi eredményeink:
2015. évben „Kiváló Gyakorlati Képzőhely" díjat kapott a budaörsi Príma áruházunk. A Szakma Sztár fesztiválon a Szakma Kiváló Tanulója versenyen 3. helyezést ért el a CBA nagymarosi üzletünk gyakornoka. Az Év boltja versenyen 3 kategóriában is első helyezést értek el üzleteink, az alábbi kategóriákban: Nádor utcai üzlet kis bolt kategóriában, Hegyvidék Príma Apor Vilmos téri üzlet szupermarket és a szegedi Príma Nova Áruház hipermarket kategóriában.

A mellékelt Jelentkezési lapon küldhetik el felvételi szándékukat!
Kérjük, hogy adataikat olvasható, nagy nyomtatott betűkkel töltsék ki, hogy biztosítsák a visszaigazolások hatékonyságát!

Derűs, szép napokat kívánva várjuk jelentkezésüket!

CBA nappali szakképzés jelentkezési lap 2016

Elérhetőségeink:

  • Kovács Marianna
  • CBA Képzési vezető
  • Telefon: +36/29 620-091
  • Fax: +36/29 620-150
  • E-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

oktatas2

Iskolarendszeren kívüli felnőttoktatásban is indítunk tanfolyamokat a tanulni szándékozók számára, költségtérítéses formában.
CBA Kereskedelmi Kft. nyilvántartásba vett felnőttképzési intézmény a Nemzeti Szakképzési és Felnőttképzési Hivatal által. Nyilvántartásba vételi száma: E-001-398/2015
Várjuk tanfolyamainkon, ahol megkap minden nélkülözhetetlen szakmai ismeretet tanárainktól és mester végzettségű gyakorlati oktatóinktól. A legjobb bizonyítvánnyal végzett résztvevőknek esélye lehet az elhelyezkedésre is a CBA franchise hálózatában.
Kedvező árak, részletfizetési lehetőség.

„A" képzési körben OKJ-s szakmai képzéseket, „D" képzési körben általános kompetencia fejlesztő programokat kínálunk, melyek folyamatosan indulnak Budapesten és vidéken igény szerint.

További információért kattintson a képzés nevére:

Hamarosan indul:

  • Bolti hentes OKJ 31 541 01
  • Cukrász OKJ 34 811 01
  • Szakács OKJ 34 811 04
  • Gyorséttermi ételeladó OKJ 31 811 02

Tanúsítványt adó kompetenciafejlesztő programjaink:

CBA felnőttképzés jelentkezési lap 2016